Dorpshuis 't Hornhuus Kornhorn

Dorpshuis 't Hornhuus is gevestigd midden in het dorp Kornhorn. Het doel van ons dorpshuis is om een multifunctioneel onderkomen te bieden voor de inwoners en verenigingen uit Kornhorn en omstreken.

In 2015/2016 is dorpshuis 't Hornhuus volledig gerenoveerd. 't Hornhuus bezit meerdere ruimtes; de Bar, Storteboomzaal, Gymzaal, Bestuurskamer en het Motorhome. Al deze ruimtes hebben hun eigen karakter. We bieden u de mogelijkheid om elk van deze ruimtes te huren, welke onderkomen bieden variërend van 15 tot 350 personen.

Leuke activiteiten

Of een hapje en een drankje

Van de bovengenoemde ruimtes is de bar gedurende de openingstijden van 't Hornhuus beschikbaar om gezellig een hapje en/of een drankje te nuttigen. Ook is het mogelijk om patat en snacks af te halen.

Bij dorpshuis 't Hornhuus worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen, zie ook de agenda. Daarnaast staan we er ook voor open als u zelf een leuke activiteit wilt organiseren! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Een groep enthousiaste

Vrijwilligers

Voor ons dorpshuis geldt dat al onze activiteiten niet mogelijk zouden zijn zonder de inzet van diverse vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn verantwoordelijk voor vele werkzaamheden in en om het dorpshuis in de vorm van schoonmaken, onderhoud, etc. Wij zijn ontzettend blij met de inzet van al deze enthousiaste vrijwilligers. Een ieder die ook eens vrijwillig een bijdrage wil leveren in de zin van schoonmaken, onderhoud plegen, een activiteit organiseren; u bent van harte welkom! Zoals het gezegde luidt: vele handen maken licht werk.

Om het dorpshuis financieel te steunen, kunt u lid worden van de vereniging. De kosten bedragen €12,50 per jaar. Wilt u ook lid worden van dorpshuis 't Hornhuus? Neem contact op via info@hornhuuskornhorn.nl.

Wilt u een
zaal huren?


Neem contact op

350

15 tot 350 personen

Café

Lekker eten & drinken


Contact